Veelgestelde vragen

Is het zeker dat je geen corona krijgt als je CapEazy draagt?


Nee, het is niet zeker dat je geen corona krijgt of overdraagt bij het dragen van de CapEazy. De CapEazy zorgt ervoor dat er minder luchtstromen zijn dan bij het dragen van een normaal mondkapje of spatscherm.
Wat is de afstand die je moet aanhouden als je een CapEazy draagt?


De afstand die je moet aanhouden is helaas (nog) afhankelijk van de richtlijnen die van toepassing zijn voor de activiteit.
Wat is de minimale bestel grootte van CapEazy?


De minimale bestelgrootte van CapEazy is 1 stuk voor de CapEazy Original. Voor de CapEazy met eigen print is de minimale bestelgrootte 250 stuks. Meer informatie of een bestelling plaatsten ga dan naar de Shop.
Kun je een biertje drinken (en eten) als je de CapEazy draagt?


Ja dat kan zeker! Eten en drinken blijft mogelijk bij het dragen van de CapEazy. Via de onderkant van het textiel aan de CapEazy kun je een slok van je drankje op hap van je eten nemen. Tijdens het eten of drinken blijf je ook beschermd tegen verspreiding van luchtstromen.
Beslaat de binnenkant van de CapEazy?


Nee, de binnenkant van de CapEazy zal niet constant beslaan. Doordat de onderkant van het textiel niet volledig aangesloten is aan je lichaam blijft het nog steeds mogelijk voor verse lucht om naar binnen te gaan.
Kan ik een bril dragen in combinatie met de CapEazy?


Ja, je bril kan je blijven dragen in combinatie met de CapEazy. Doordat de CapEazy genoeg afstand houd van je gezicht blijft het altijd mogelijk om een bril te dragen.
Hoe vaak kan ik de CapEazy gebruiken?


De CapEazy kan je blijvend gebruiken. Als je ervoor zorgt dat je CapEazy na intensief gebruik goed wordt gereinigd kun je deze vele malen blijven gebruiken.
Hoe moet de CapEazy gereinigd worden?


De CapEazy bestaat uit 3 onderdelen die op de volgende wijze schoongehouden kunnen worden;
- plastic spatscherm; met microvezeldoekje en alcohol (tot 80%)
- hoofband; met microvezeldoekje en alcohol (tot 80%)
- textiel; wassen op 60ºC
Is CapEazy veiliger dan een mondkapje?


De CapEazy is geen medisch beschermmiddel. De CapEazy zorgt ervoor dat er minder luchtstromen zijn dan bij het dragen van een normaal mondkapje of een spatscherm.
Herkent mijn telefoon mijn gezicht?


Ja. Mobiele telefoons die uitgerust zijn met gezichtsherkenning herkennen u door het scherm heen.
Kan ik juichen en zingen met een CapEazy?


Ja. Je bent goed verstaanbaar en hoort zonder belemmeringen. De CapEazy is ontwikkeld met onder andere tests met professionele zangers en voetbalfans.